O nama

Namještaj Piramida je firma posvećena proizvodnji namještaja po mjeri visokog kvaliteta. Piramida tim je već dugi niz godina na okupu. Pri izradi namještaja pratimo sve tehnološke inovacije uklopljene u moderni dizajn.

Svaki komad namještaja koji izađe iz našeg pogona je unikatan i posebno prilagođen vašim željama i potrebama. Prilikom planiranja namještaja maksimalno uvažavamo savjete i želje naših klijenata. Takođe uz svaki naš proizvod dobijate i garanciju u trajanju od pet godina.

Ispod možete upoznati članove Piramida tima.

Suvlasnik
Miroslav Obradović
Miroslav Obradović je jedan od vlasnika firme. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja, posebno kuhinja po mjeri.
Suvlasnik / Direktor
Žanijel Đuđić
Žanijel Đuđić je jedan od vlasnika firme. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u izradi namještaja. Zadužen ja za osmišljavanje i dizajn namještaja.
Šef desnog krila
Slaven Šukurma
Slaven Šukurma je dugogodišnji radnik Piramide i upoznat je u sve tajne proizvodnje namještaja po mjeri. Šef desnog krila proizvodnje (hale broj 2, 4 i 6).
Šef lijevog krila
Jovan Vidić
Jovan Vidić je dugogodišnji radnik Piramide i upoznat je u sve tajne proizvodnje namještaja po mjeri. Šef lijevog krila proizvodnje (hale broj 1, 3 i 5).